OM KORTET

UNIKA NO WORRIES-KORTET

INGEN ÅRSAVGIFT OCH 0,5 % I SPARBONUS

Vi vill göra det enklare att spara i vardagen. Därför har vi tagit fram No Worries-kortet med en unik sparfunktionalitet och hela 0,5 % i Sparbonus.

  • Unik sparfunktionalitet på varje köp
  • 0,5 % i sparbonus på allt du sparar med No Worries-kortet
  • Exklusiva erbjudanden med extra bra sparmöjligheter
  • Ingen årsavgift

Ansök enkelt nu via NOWO appen

NOWO Spara pengar till pensio‪n‬NOWO Spara pengar till pensio‪n‬
NOWO Spara pengar till pensio‪n‬NOWO Spara pengar till pensio‪n‬
No Worries mastercardNo Worries mastercard

MED NO WORRIES-KORTET FÅR DU OCKSÅ:

  • Upp till 60 dagars räntefri kredit
  • Kivrakoppling
  • Möjlighet att delbetala dina köp
  • Mastercard Masterpass

NO WORRIES-KORTET UNIKA SPARFUNKTIONALITET AUTOSPAR

Det kanske mest unika med No Worries-kortet är Autospar. Med Autospar väljer du en procentsats du vill spara på varje köp. Du ställer själv in mellan 1-10 % som vill spara på varje köp. När du får ditt No Worries-kortet är sparprocenten inställd på 6 %. Du kan enkelt justera detta i NOWO-appen.

0,5 % I SPARBONUS PÅ ALLT DU SPARAR MED NO WORRIES-KORTET

För att komplettera NOWO Autospar ger vi dig hela 0,5 % av det du sparar med No Worries-kortet i Sparbonus. Du får alltså en extra bonus till dig själv för att du tänker på din framtid. Bonusen utbetalas en gång per år och vi köper fondandelar för din räkning så att din Sparbonus kan växa och bli än mer pengar till din pension.

INGEN ÅRSAVGIFT

Vi vill att No Worries-kortet ska vara så enkelt och transparent som möjligt. No Worries-kortet har ingen årsavgift och upp till hela 60 dagars räntefri kredit. Du kan alltså tryggt ersätta dina andra kreditkort mot No Worries-kortet .

Kreditgivaren är Resurs Bank AB. Vid ett kreditbelopp om 30 000 kr med en rörlig årsränta om 14,36 % och en delbetalningstid om 10 månader uppgår den effektiva räntan till 16,59 %.

PRIS & FAKTA

AVGIFTER

ÅrsavgiftRänta i upp till 60 dagarExtra kortKontantuttagsavgift i Sverige och utomlands
0 kr0%50 kr1,97%

VID DELBETALNING

6 månader1/10 avbetalning1/20 avbetalning
Administrativ avgift 29 kr/månAdministrativ avgift 29 kr/månAdministrativ avgift 29 kr/mån
Uppläggningsavgift 197 krUppläggningsavgift 0 krUppläggningsavgift 0 kr

ÖVRIGA AVGIFTER

ErsättningskortKopia av kontoutdragkopia av köpnotaPåminnelseavgiftÖvertrasseringsavgiftInkassokravavgift
50 kr50 kr50 kr60 kr125 kr180 kr

Allmänna villkor

No Worries-kortet produktvillkor (SEKKI)

Ett representativt exempel på 6 mån. delbetalning:

Vid ett kreditbelopp om 30 000 kr med en rörlig årsränta om 0 % och en delbetalningstid om 6 månader uppgår den effektiva räntan till 2,27 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 29 kr per månad och en uppläggningsavgift om 197 kr. Det förutsätts att krediten delbetalas i lika stora delar om 5029 kr* och det sammanlagda beloppet att betala blir 30 371 kr. Exemplet baseras på ett köp den 1 dagen i en kalendermånad och är beräknat 19-05-13. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.

*Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Till ordinarie delbetalning tillkommer månaden efter val av delbetalning uppläggningsavgift. Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala.

SÄKERHET OCH KONTROLL:

KREDITGRÄNS

Din kreditgräns ansöker du om hos den kreditgivande banken Resurs Bank, som sedan fattar ett beslut baserat på din kreditvärdighet. Du kan dock ej ha lägre än 5 000 kronor eller mer än 100 000 kronor i kreditgräns per månad.

SPÄRRA KORTET

Kortet spärrar du hos Resurs Bank via telefonnummer: 0771-11 22 33